AURAJOEN WAHTIAJOT - 17.6.2023 ON VALITETTAVASTI SIIRRETTY ENSI VUOTEEN!

VENEILYTAPAHTUMA KLASSISILLE RUNABOUTEILLE (URHEILUVENEILLE) PALAA JÄLLEEN LAUANTAINA 16.6.2024 AURAJOKEEN TURUN SYDÄMESSÄ!

(edellisen tapahtuman aikataulua:)

Ainutlaatuinen tapahtuma kaikille klassisille urheiluveneille, mahonkiveneille ja ‘lasiveneille’, muistoksi 50-luvun klassisesta ‘Aurajoen Wauhtiajot’ -veneajosta ja sen legendaarisista kuljettajista!
Ennen lounasta ja sen jälkeen on suunniteltu erityinen ‘FREE SPEED’ -ajelu Aurajoen vesillä sekä aamulla ajelu mielenkiintoisten maisemien läpi läheisten saarten ympäri!

Concours-palkinnot jaetaan illallisen aikana oman luokkansa parhaille (jos sellaisia veneitä on paikalla):
Paras “klassinen mahonki” runaboutti.
Paras “klassinen lasikuituinen varhaismalli”.
Paras nykyaikainen “replika”/”jäljennös”-mönkijä.
Paras “moderni klassikkotyylinen” vesiskootteri, jos sellainen on mukana!

TIEDUSTELUT JA LOUNAS- JA ILLALLISVARAUKSET, SOITTAKAA TAI LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA:
Antti Wihanto: 040-551-9841

YKSITYISKOHTAINEN AIKATAULU ILMOITETAAN PIAN!

OHJEET VENEILIJÖILLE
Pienemmät veneet voivat käyttää aivan uutta venepaikkaa aivan sataman vieressä Ruissalon Telakalla (entinen Turun Veneveistämö) Ruissalon saarella. Se sijaitsee Hevoskarintien päässä Ruissalon saaressa (Turku).
Perävaunut voi jättää (lukittuna) päiväksi venelaiturin parkkipaikan viereen.
Tietoa muista läheisistä venepaikoista (pidemmät/syvemmät), joissa on lukittu ja vartioitu piha: “BT Marina” (Juha: 040 535 4090) Hirvensalon saarella on aina ollut erittäin avulias, ja sijaitsee myös kätevästi!!! ERITTÄIN SUOSITELTAVAA!!!
Nosturia voi antaa pyydettäessä Forum Marinumin merenkulkumuseolle (satamassa, ‘Linnankadulla’, full riggerin ‘Suomen Joutsenen’ vieressä), järkevällä jaetulla kustannuksella käyttäjien kesken, jos kysyntää syntyy riittävästi!

Veneet voivat ajaa myös sunnuntain autokilpailuun meritse (hyvin lähellä, Harjattulan kartanolla ja golf-kentällä Kakskerrassa), ja ne voi jättää päiväksi siellä olevaan laituriin. Kannustaisin myös monia ottamaan veneet trailerilla ja esittelemään ne pyörillä sunnuntain concours-tapahtumassa! Tämä tarjoaisi monelle ensinäkökulman tällaisiin runaboutteihin ikinä!
Hotellijärjestelyjä varten soittakaa (varaus koodilla “concours” 20 huoneelle, varaus päättyy toukokuun puolivälissä!): Sokos Hotels ‘Seurahuone’: 010-786 4000.

Veneiden yöpymisjärjestelyt: ota yhteyttä Juhaan ‘BT Marina’ kuten edellä!. Sunnuntain tapahtumapaikka Kakskerta on myös hyvä parkkipaikka (n. 35 min ajomatka hotelleista)!